Xavi Torres · Festival Terrer Priorat 2019

Xavi Torres · Festival Terrer Priorat 2019

Go to tickets
Xavi Torres · Festival Terrer Priorat 2019

Xavi Torres · Festival Terrer Priorat 2019

Espai de Gratallops . Gratallops,Tarragona, España, 43737. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

XAVI TORRES:

El pianista Xavi Torres és un dels músics més destacats i amb més projecció del panorama jazzístic europeu. Viu actualment a Amsterdam, on té l'oportunitat de retroalimentar-se i col.laborar amb grans músics d'arreu del món, i on ha finalitzat el Màster de Jazz i la Llicenciatura de Clàssic al Conservatorium van Amsterdam, després de graduarse a l'ESMUC de Barcelona. Amb el Xavi Torres Trio ha rebut diversos premis i reconeixements, com “Millor Grup de l'any 2015” per la AMJM; així com, entre d'altres, guanyar la “Dutch Jazz Competition 2016”. El reconeixement més important va arribar a finals del 2018 amb la participació com a solista a la final de prestigiosa la “Thelonious Monk Jazz Piano Competition” a Washington, DC, essent el segon Espanyol que mai hi hagi participat. Ha gravat 4 discs com a líder i més de 30 Cds amb diferents projectes, sent part activa de l'escena europea.


En aquest nou disc a piano sol, “Curiosity”, ens trobem amb gran varietat d'estils i textures tocats amb molta llibertat i singularitat. Composicions originals cominant el groove d'una chacarera argentina amb armonia de Mahler, o ritmes africans amb modes de Messian son el resultat d'aquesta nova proposta. Al mateix moment, el fet d'estar sol a l'escenari permet passar d'un moment molt compositiu a un altre de completa llibertat, o d'un moment de molta tensió i bogeria a un altre amb la mes delicada melodia, fent viatjar el públic des del principi fins al final del concert. 

The promoter has not specified underage access policy, if you have any question please contact directly with the promoter.

3 Comments See comments

Verified commentAttended on 11/23/2019
Excelent concert
Impresionant concert del pianista Xavi Torres. Espectacular amb el seu repertori personal combinant amb stansarts de jazz. El seu piano omplia el silenci de l'auditori, totalment recomenable als aman Read more s del jazz i de la musica
Jaume Mutllo Pamies
11/24/2019
Verified commentAttended on 11/23/2019
Brillante!!
Sencillamente brillante!
Sslva
11/24/2019
Verified commentAttended on 11/23/2019
Xavi Torres
Fabuloso!!!!!
Toni Martí
11/24/2019

Share it!

Brought to you by

ESCOLA DE TERRER

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more